Velkommen til Café Grotten

 

Cafe Grotten er en hyggelig café, hvor der er mulighed for at få noget lækkert at spise og drikke i hyggelige og historiske omgivelser.

Caféen har åben i højsæsonen for besøgende i Kalkgruberne, som starter den 27. juni 2016 og slutter den 14. august 2016 åbningstiderne er fra kl. 10.30 til 16.30.

Derudover er der selvfølgelig åben i efterårsferien fra kl. 10.30 - 17.00 (køkkenet lukker kl. 16.30),

Se her hvad vi kan tilbyde af lækre menuer i Café Grotten i efterårsferien.

 

Busselskaber, arrangementer eller lignende:

Ønsker du/I at lave en aftale med os i forbindelse med et selskab, busarrangement eller lignende, kan du/I kontakte os på 97541621 eller på . Klik på menukort for at se, hvad vi kan tilbyde i forbindelse med et arrangement.

 

Vores kok hjælper dig gerne med at sammensætte din menu, han har også færdige menuforslag. Vi har laver også mad ud af huset, ligefra smørrebrød til færdige retter. Kokken er altid klar med nye forslag. 

 
Stoholm Fritids- og Kulturcenter Køkken

Hvad end der skal holdes stor fest, generalforsamling, konfirmation eller andet har vi hos Stoholm Kultur og Fritidscenter selskabslokaler op til 700 personer. Disse lokaler kan I leje med all inlucive eller I kan selv helt eller delvis stå for jeres arrangement.

 
Stoholm Fritids- og Kulturcenter Selskabslokaler

Skal holdet gøres klar til den nye sæson, er vi klar med trænings-lejren. Vi har hele pakken, hvad enten det er håndbold, fodbold, badminton eller andet. Vi har - som et af de få steder i landet - et tilbud om videolæring til håndboldhold.

 
Stoholm Fritids- og Kulturcenter Sportslab

Til personalefesten, ryste sammen turen, fætter/kusinefesten eller andet tilbyder vi hos Stoholm Kultur og Fritidscenter at sammensætte et teambuilding arrangement. Dette kan indeholde bl.a. vores Bocarts, køre ATV i mørke, spille menneskebord-fodbold eller et af vores andre tilbud, som en sjov start på festen.

 
Stoholm Fritids- og Kulturcenter Teambuilding
  • Stoholm Fritids- og Kulturcenter
  • Søndergade 56
  • 7850 Stoholm
  • Telefon: 97 54 16 21
  • post@stoholmfritid.dk
Se vores folder med tilbud og forslag til teambuilding ...
 

Se alle nyheder

 
Stoholm Fritids- og kulturcenter