Fester

 

 Gode rammer om festen

Vi har gode rammer for din næste fest, uanset om du vælger at holde den på vort vandrehjem eller i vores nye og meget hyggelige selskabslokaler i Stoholm Fritids- og Kulturcenter.

På vandrehjemmet er du endda velkommen til at holde den på bedste ”forsamlingshusmanér”. Det betyder, at du gerne må tage dine egne drikkevarer med og i det hele taget selv stå for alt omkring festen. Du kan også vælge at lade os tage ”slæbet” for dig. Mod ekstra betaling dækker vi bordene, sørger for servering og så lover vi at vaske op, når gæsterne er gået hjem!

Men måske vælger nogle af dem at overnatte på et af de 36 gode værelser, som findes på centrets vandrehjem.

Der er også mulighed for at starte festen med små konkurrencer, f.eks til et fætter/kusine arrangement.

Ring og få en snak omkring et evt. arrangement med Morten Riisgaard på tlf. 97 54 16 21.

Uanset hvilken løsning du vælger, så glæder vi os til at høre fra dig.

 


 

Vores kok hjælper dig gerne med at sammensætte din menu, han har også færdige menuforslag. Vi har laver også mad ud af huset, ligefra smørrebrød til færdige retter. Kokken er altid klar med nye forslag. 

 
Stoholm Fritids- og Kulturcenter Køkken

Hvad end der skal holdes stor fest, generalforsamling, konfirmation eller andet har vi hos Stoholm Kultur og Fritidscenter selskabslokaler op til 700 personer. Disse lokaler kan I leje med all inlucive eller I kan selv helt eller delvis stå for jeres arrangement.

 
Stoholm Fritids- og Kulturcenter Selskabslokaler

Skal holdet gøres klar til den nye sæson, er vi klar med trænings-lejren. Vi har hele pakken, hvad enten det er håndbold, fodbold, badminton eller andet. Vi har - som et af de få steder i landet - et tilbud om videolæring til håndboldhold.

 
Stoholm Fritids- og Kulturcenter Sportslab

Til personalefesten, ryste sammen turen, fætter/kusinefesten eller andet tilbyder vi hos Stoholm Kultur og Fritidscenter at sammensætte et teambuilding arrangement. Dette kan indeholde bl.a. vores Bocarts, køre ATV i mørke, spille menneskebord-fodbold eller et af vores andre tilbud, som en sjov start på festen.

 
Stoholm Fritids- og Kulturcenter Teambuilding
  • Stoholm Fritids- og Kulturcenter
  • Søndergade 56
  • 7850 Stoholm
  • Telefon: 97 54 16 21
  • post@stoholmfritid.dk
 
Stoholm Fritids- og kulturcenter