Velkommen i vores køkken

 

I vort køkken arbejder vi med den gode smag, tilberedt af friske råvarer og helt fra bunden.

Vi kokkerer med hjerte og engagement, for vi ved, at en fest ikke kan gøres om. Den skal være en god oplevelse for selskabets midtpunkt og for gæsterne. Hver gang!
Derfor går vi heller ikke på kompromis med kvaliteten i den mad, vi laver. Vi kan tilbyde det bedste i danske mad-traditioner men finder også gerne de mere utraditionelle veje med menuforslag, der er lidt anderledes.
Vi håber, at du finder, hvad du søger på vort menukort og er naturligvis gerne behjælpelige med andre menuforslag og sammensætninger.
 
Ring og hør nærmere på telf. 97 54 16 21.
 

Rent praktisk omkring mad ud af huset

Kolde retter vil være anrettet på fade og skåle, lige klar til at servere.
Varme retter leveres i thermokasser, parate til at rette an. Vi kan stille skåle og fade til rådighed, hvis der er ønsker om dette.
Desserter vil være anrettet i skåle og på fade og parate til at blive serveret.
Er der tale om is, leveres den i thermokasser. Her kan den holde sig kold i 1½ time. Går der længere tid før serveringen, skal isen på frost og tages op igen 15 – 20 minutter før.
  
Vi vil gerne have emballagen retur umiddelbart efter arrangementet.
Beskadiget emballage eller service dækkes af kunden.
 
Få dage efter arrangementet vil du modtage en faktura på det leverede fra os.
 
Velbekomme !

 

Vores kok hjælper dig gerne med at sammensætte din menu, han har også færdige menuforslag. Vi har laver også mad ud af huset, ligefra smørrebrød til færdige retter. Kokken er altid klar med nye forslag. 

 
Stoholm Fritids- og Kulturcenter Køkken

Hvad end der skal holdes stor fest, generalforsamling, konfirmation eller andet har vi hos Stoholm Kultur og Fritidscenter selskabslokaler op til 700 personer. Disse lokaler kan I leje med all inlucive eller I kan selv helt eller delvis stå for jeres arrangement.

 
Stoholm Fritids- og Kulturcenter Selskabslokaler

Skal holdet gøres klar til den nye sæson, er vi klar med trænings-lejren. Vi har hele pakken, hvad enten det er håndbold, fodbold, badminton eller andet. Vi har - som et af de få steder i landet - et tilbud om videolæring til håndboldhold.

 
Stoholm Fritids- og Kulturcenter Sportslab

Til personalefesten, ryste sammen turen, fætter/kusinefesten eller andet tilbyder vi hos Stoholm Kultur og Fritidscenter at sammensætte et teambuilding arrangement. Dette kan indeholde bl.a. vores Bocarts, køre ATV i mørke, spille menneskebord-fodbold eller et af vores andre tilbud, som en sjov start på festen.

 
Stoholm Fritids- og Kulturcenter Teambuilding
  • Stoholm Fritids- og Kulturcenter
  • Søndergade 56
  • 7850 Stoholm
  • Telefon: 97 54 16 21
  • post@stoholmfritid.dk
 
Stoholm Fritids- og kulturcenter