Motionscenter

Åbningstider:

Mandag-fredag: 5.00-23.00

Lørdag-søndag og helligdage : 5.00-20.00

 

Priser:

Se priserne på de forskellige abonnementer nedenfor.

Oprettelse: 100,- kr

Nøgle: 50,- kr


Sådan gør du:

Først opretter du en profil ved at trykke "tilmeld" under "Opret nyt medlem:". Her skal du udfylde alle punkter under "Nyt medlem" og accepterer handelsbetingelserne. (Det er vigtigt at du udfylder dit nummer under "mobil", hvis du senere vil bruge dit nummer til at logge ind med). 

Når du har oprettet en profil, så skal du tilbage på denne her side og nederst vælge, hvilket abonnement du ønsker at tegne. 
Når du har trykket "vælg" ud for det du ønsker, skal du logge ind med dine oplysninger og følge vejledningen. 

Herefter vil pengene den følgende nat blive trukket på dit kort og du mangler nu kun en nøglebrik til døren for at komme i gang med at træne. 
Den får du ved at rette henvendelse til centret på 9754 1621 eller
 

Bemærk: Det er tilladt at træne i motionscenter når man er fyldt 15 år. Dog skal der, hvis der tilmeldes abonnements betaling  indhentes underskrift fra forældre. Dette gøres ved at lave en aftale på tlf: 97541621.

Holdtræning: Som noget nyt er der nu mulighed for at deltage på holdtræning. Vi tilbyder i første omgang Indoor Cycling.

Hvis du ønsker at ændre eller opsige dit abonnement skal du logge ind på din profil vis medlemslogin:

 

Opret nyt medlem: 

 

Når du er oprettet som medlem skal du tilmeldes et abonnement herunder:

 

 

 

Vores kok hjælper dig gerne med at sammensætte din menu, han har også færdige menuforslag. Vi har laver også mad ud af huset, ligefra smørrebrød til færdige retter. Kokken er altid klar med nye forslag. 

 
Stoholm Fritids- og Kulturcenter Køkken

Hvad end der skal holdes stor fest, generalforsamling, konfirmation eller andet har vi hos Stoholm Kultur og Fritidscenter selskabslokaler op til 700 personer. Disse lokaler kan I leje med all inlucive eller I kan selv helt eller delvis stå for jeres arrangement.

 
Stoholm Fritids- og Kulturcenter Selskabslokaler

Skal holdet gøres klar til den nye sæson, er vi klar med trænings-lejren. Vi har hele pakken, hvad enten det er håndbold, fodbold, badminton eller andet. Vi har - som et af de få steder i landet - et tilbud om videolæring til håndboldhold.

 
Stoholm Fritids- og Kulturcenter Sportslab

Til personalefesten, ryste sammen turen, fætter/kusinefesten eller andet tilbyder vi hos Stoholm Kultur og Fritidscenter at sammensætte et teambuilding arrangement. Dette kan indeholde bl.a. vores Bocarts, køre ATV i mørke, spille menneskebord-fodbold eller et af vores andre tilbud, som en sjov start på festen.

 
Stoholm Fritids- og Kulturcenter Teambuilding
  • Stoholm Fritids- og Kulturcenter
  • Søndergade 56
  • 7850 Stoholm
  • Telefon: 97 54 16 21
  • post@stoholmfritid.dk
 
Stoholm Fritids- og kulturcenter