Sport/udstillinger

I vores 2 haller er der store muligheder for udstillinger. Vi har bl.a. kunstudstilling, modeltogsudstilling og hundeudstillinger.

Hallerne er naturligvis også rammen omkring adskillige sportsarrangementer, især håndbold, idet vi er hjemmebane for Stoholm Håndbold A/S der spiller i 1. Division.

Videolæring

Vi har rigtig gode faciliteter til afholdelse af trængslejre. Som et af de eneste steder i landet er der mulighed for videolæring. Vi har mobile kameraer opsat i hallen, som kan benyttes i specifikke lærings- og udviklingssituationer.

Efter få sekunder kan optagelserne vises på storskærm i hallen og derefter evalueres, diskuteres og visualiseres i forhold til enkelte spilleres skudafvikling eller løbebane, holdets systemer, aftaler og meget andet.

 

Vores kok hjælper dig gerne med at sammensætte din menu, han har også færdige menuforslag. Vi har laver også mad ud af huset, ligefra smørrebrød til færdige retter. Kokken er altid klar med nye forslag. 

 
Stoholm Fritids- og Kulturcenter Køkken

Hvad end der skal holdes stor fest, generalforsamling, konfirmation eller andet har vi hos Stoholm Kultur og Fritidscenter selskabslokaler op til 700 personer. Disse lokaler kan I leje med all inlucive eller I kan selv helt eller delvis stå for jeres arrangement.

 
Stoholm Fritids- og Kulturcenter Selskabslokaler

Skal holdet gøres klar til den nye sæson, er vi klar med trænings-lejren. Vi har hele pakken, hvad enten det er håndbold, fodbold, badminton eller andet. Vi har - som et af de få steder i landet - et tilbud om videolæring til håndboldhold.

 
Stoholm Fritids- og Kulturcenter Sportslab

Til personalefesten, ryste sammen turen, fætter/kusinefesten eller andet tilbyder vi hos Stoholm Kultur og Fritidscenter at sammensætte et teambuilding arrangement. Dette kan indeholde bl.a. vores Bocarts, køre ATV i mørke, spille menneskebord-fodbold eller et af vores andre tilbud, som en sjov start på festen.

 
Stoholm Fritids- og Kulturcenter Teambuilding
  • Stoholm Fritids- og Kulturcenter
  • Søndergade 56
  • 7850 Stoholm
  • Telefon: 97 54 16 21
  • post@stoholmfritid.dk
 
Stoholm Fritids- og kulturcenter