Forskellige elementer til jeres træningslejr

Baner

Vi har to indendørs baner, hvilket giver rigtig gode muligheder for bl. a. opdeling af træningen. Vi har som et af de få steder mulighed for "videolæring".

Er det udendørs, har vi 7 fodbold baner, atletikstadion og der er også mulighed for at bruge tennisbanerne. 

se muligheder her

 

Team Building

Spændende gruppedyst med forskellige opgaver, bl.a. bocarts, kørsel med ATV i mørke, menneskebordfodbold, edderkoppen osv.

se teambuilding her

Sundt og lækkert mad

Vi gør meget ud af at servere sundt og ernæringsrigtigt mad, som samtidig smager godt og er velanrettet. Vores kok er selvfølgelig behjælpelig, hvis der er specielle ønsker.

se køkken her

Overnatning

Hele holdet kan overnatte på vores vandrerhjem, hvor vi der er enkelt, 2 og 4 mands værelser

Her er der også mødelokaler med AV-udstyr, når taktikken skal finpudses.

se vandrehjemmet her

 

Vores kok hjælper dig gerne med at sammensætte din menu, han har også færdige menuforslag. Vi har laver også mad ud af huset, ligefra smørrebrød til færdige retter. Kokken er altid klar med nye forslag. 

 
Stoholm Fritids- og Kulturcenter Køkken

Hvad end der skal holdes stor fest, generalforsamling, konfirmation eller andet har vi hos Stoholm Kultur og Fritidscenter selskabslokaler op til 700 personer. Disse lokaler kan I leje med all inlucive eller I kan selv helt eller delvis stå for jeres arrangement.

 
Stoholm Fritids- og Kulturcenter Selskabslokaler

Skal holdet gøres klar til den nye sæson, er vi klar med trænings-lejren. Vi har hele pakken, hvad enten det er håndbold, fodbold, badminton eller andet. Vi har - som et af de få steder i landet - et tilbud om videolæring til håndboldhold.

 
Stoholm Fritids- og Kulturcenter Sportslab

Til personalefesten, ryste sammen turen, fætter/kusinefesten eller andet tilbyder vi hos Stoholm Kultur og Fritidscenter at sammensætte et teambuilding arrangement. Dette kan indeholde bl.a. vores Bocarts, køre ATV i mørke, spille menneskebord-fodbold eller et af vores andre tilbud, som en sjov start på festen.

 
Stoholm Fritids- og Kulturcenter Teambuilding
  • Stoholm Fritids- og Kulturcenter
  • Søndergade 56
  • 7850 Stoholm
  • Telefon: 97 54 16 21
  • post@stoholmfritid.dk
 
Stoholm Fritids- og kulturcenter