Overnatning

Med sine mange og moderne faciliteter er Stoholm Vandrerhjem det perfekte sted, hvis du mangler et godt sted at overnatte i det midtjyske.

To fløje med 4 og 2-sengs værelser (køjesenge) med bad, toilet og TV, 1 fløj har 2, 4 og 6-sengsværelser (køjesenge) med fælles bad og toilet og 2 fløje med dobbeltværelser med fælles toilet og bad. 3 store gæstekøkkener gør det muligt at lave din egen mad, eller vi kan tilbyde fuld eller delvis forplejning til de gæster, som foretrækker at have det nemt.

 

 

Priser pr. overnatning på Stoholm Vandrehjem. 1 pers. 2 pers. 3 pers. 4 pers.
Værelser med bad/toilet på gangen 300,- 400,- 450,- 550,-
Værelser med bad/toilet og TV 375,- 450,- 500,- 600,-

 

 

Vores kok hjælper dig gerne med at sammensætte din menu, han har også færdige menuforslag. Vi har laver også mad ud af huset, ligefra smørrebrød til færdige retter. Kokken er altid klar med nye forslag. 

 
Stoholm Fritids- og Kulturcenter Køkken

Hvad end der skal holdes stor fest, generalforsamling, konfirmation eller andet har vi hos Stoholm Kultur og Fritidscenter selskabslokaler op til 700 personer. Disse lokaler kan I leje med all inlucive eller I kan selv helt eller delvis stå for jeres arrangement.

 
Stoholm Fritids- og Kulturcenter Selskabslokaler

Skal holdet gøres klar til den nye sæson, er vi klar med trænings-lejren. Vi har hele pakken, hvad enten det er håndbold, fodbold, badminton eller andet. Vi har - som et af de få steder i landet - et tilbud om videolæring til håndboldhold.

 
Stoholm Fritids- og Kulturcenter Sportslab

Til personalefesten, ryste sammen turen, fætter/kusinefesten eller andet tilbyder vi hos Stoholm Kultur og Fritidscenter at sammensætte et teambuilding arrangement. Dette kan indeholde bl.a. vores Bocarts, køre ATV i mørke, spille menneskebord-fodbold eller et af vores andre tilbud, som en sjov start på festen.

 
Stoholm Fritids- og Kulturcenter Teambuilding
  • Stoholm Fritids- og Kulturcenter
  • Søndergade 56
  • 7850 Stoholm
  • Telefon: 97 54 16 21
  • post@stoholmfritid.dk
 
Stoholm Fritids- og kulturcenter